pseudopotential

Qbox installation issues
Forum rules
You must be a registered user to post in this forum. Registered users may also post new topics if they consider that their subject do not correspond to any topic already present on the forum.
Post Reply
nvarini
Posts: 1
Joined: Wed Oct 01, 2008 8:41 am

pseudopotential

Post by nvarini » Wed Oct 01, 2008 8:46 am

Dear support; it's possible using the ultrasoft pseudo in qbox?

Reagards

Nicola Varini

fgygi
Site Admin
Posts: 131
Joined: Tue Jun 17, 2008 7:03 pm

Re: pseudopotential

Post by fgygi » Sat Oct 04, 2008 7:12 pm

Ultrasoft pseudopotentials cannot currently be used with Qbox. There is no plan at this point to implement that feature.

Post Reply